Accesul interzis si increderea in sine…

Acum ca a venit si primavara simt ca este timpul potrivit sa facem o treaba exceptionala in ceea ce ne priveste,  pe mine si pe tine, pentru ca iti amintesti care este obiectivul meu?

Obiectivul meu este sa te fac sa crezi atat de mult in tine insuti incat sa iti transformi visele in realitate.

Iti propun sa ne ocupam de increderea in sine pentru ca ma tot lovesc de ea, asta in cazul fericit, pentru ca asta inseamna ca e pe aproape, am gasit-o cumva …

In celalalt caz am pierdut-o… cu toti am spus sau macar am gandit cel putin o data acest lucru. Si pentru pierderea increderii in sine nu poti oferi recompensa celui care o gaseste.

Cel putin mie nu mi-a adus-o nimeni pe a mea inapoi cand “am pierdut-o”…si nici nu am auzit despre alte cazuri fericite in care increderea in sine sa fi fost inapoiata de cineva care a gasit-o …pierduta pe undeva.

Of, ce durere a fost in sufletul meu cand increderea in mine insami nu mai era cu mine. Eram nefericita si trista si nimic nu imi iesea cum doream .

Si asta pentru ca fara ea nu mai pot sa visez si nici sa merg mai departe si sa imi transform visele in realitate.

Fara ea este ca si cum as avea ACCESUL INTERZIS IN LUMEA PE CARE O DORESC! Si asta doare…

De ce crezi ca se numeste incredere in tine?… Evident pentru ca ea este acolo, in tine!

Nu ai pierdut-o cum credeai. Asa ca degeaba o cauti in exteriorul tau, la mama sau la tata, la un prieten, la partenerul sau la seful tau…ei nu o au. Si chiar daca ar avea-o, au si ei zilele lor proaste in care au alta treaba decat sa stea dupa tine si sa iti dea cate o portie de incredere cand ai tu nevoie.

Repet, increderea este acolo, in tine, nu ai pierdut-o doar ca, din diverse motive nu o mai vezi ..nu o mai simti si nu o mai traiesti. Si cand ea nu mai traieste parca nu mai traiesti nici tu…

Daca esti interesat sa simti din nou increderea in tine si sa afli cum poti face acest lucru, vino alaturi de mine sa lucram impreuna, la o ceasca de cafea sau de ceai.

Vei descoperi ce anume este increderea in tine, cum te poate insoti permanent  si cum o poti transforma in aliatul tau, astfel incat sa poti deschide toate usile pe care este scris: Accesul interzis!…si pe care nu le poti deschide pentru ca iti lipseste increderea in tine insuti!

Te astept cu drag sa lucram impreuna la implinirea viselor tale!

Georgeta

Georgeta Iorga – 078 777 2757