Cine sunt clientii mei si de ce m-ar alege pe mine?


Clientii mei sunt persoane curajoase, oneste, preocupate de propria dezvoltare si care aleg sa faca o schimbare in viata lor pentru a putea experimenta sentimentul de fericire si implinire in viata personala.

Sunt onesti pentru ca pot recunoaste ca sunt blocati intr-o situatie care le creaza disconfort si sunt curajosi pentru ca nu ascund acest lucru. Sunt preocupati de propria evolutie pentru ca aleg  sa rezolve situatia cerand sprijinul unui profesionist si astfel reusesc sa rezolve lucrurile eficient si repede.


De ce eu?

Prima data mi-a adresat aceasta intrebare o prietena pe care o rugasem sa ma ajute cu constructia site-ului.

Raspunsul meu a fost spontan, venit sub forma unui vers dintr-o melodie pe care o ascultasem recent: pentru ca EU am combinatia devastatoare de forta, minte si cuvinte!

Forta mea vine din schimbarile pe care le-am initiat in viata mea. Eu stiu ca se poate si nu ma dau batuta si asta ma face sa  stiu ca si Tu Poti si voi fi alaturi de tine in calatoria ta, pas cu pas.

Mintea-am studiat, am observat (si am trait) si stiu cum sa folosesc informatia pentru a rezolva situatii concrete din viata de zi cu zi. Si in continuare observ si invat si aplic si rezolv….

Cuvintele mele exprima ceea ce gandesc, ele sprijina si inteleg si alina si dezvaluie alternative si instrumente potrivite fiecarei situatii in parte. Cuvintele mele recunosc si sarbatoresc succesul tau, ficare pas pe care il faci si iti vor aminti, atunci cand te vei indoi de tine, ca nu ai de ce, pentru ca esti o persoana puternica care poate ajuge acolo unde isi doreste.

Alege sa cunosti succesul si sa fii o persoana implinita si restul il vom face impreuna!