Buna

Sunt Georgeta Iorga si ma bucur sa te intalnesc!

Vreau sa iti impartasesc cateva dintre credintele, visele si competentele mele astfel incat sa incepi sa ma cunoasti inainte de a ma suna si a incepe colaborarea noastra.

Prima mea formare profesionala a fost in psihoterapie. Sa fiu psihoterapeut a fost o alegere pe care am facut-o din dorinta de a deveni genul de persoana care isi indeplineste visele, o persoana care sa se simta implinita cu alegerile pe care le face. Simteam ca am un talent si imi doream sa il folosesc.

Pentru mine acesta a fost un punct de cotitura important in viata mea. Am ales sa schimb ceva la mine, modul in care gandesc si in care fac lucrurile, pentru a putea fi fericita, pentru a putea spune in orice imprejurare ce simt si ce gandesc fara teama si vinovatie.

Am invatat ca nimeni nu poate schimba o situatie in locul meu pentru a-mi fi mie mai bine sau mai usor. Aceasta este munca fiecaruia dintre noi. Noi singuri aducem schimbarea, binele si frumusetea in vietile noastre, fiecare dintre noi. Uneori insa avem nevoie de ajutor.

Eu cred ca fiecare dintre noi merita tot ceea ce este mai bun. Mai cred si ca avem resurse sa fim fericiti si impliniti doar ca uneori nu ne dam seama de acest lucru sau nu credem ca avem acest potential. De cele mai multe ori felul in care ne judecam, teama si vinovatia, remuscarea, sunt ca niste umbre apasatoare care ne blochează in situatii care ne fac nefericiti.

In munca mea cu cei cu care ma intalnesc, principalul meu obiectiv este sa-i fac sa creada atat de mult in ei insisi incat sa isi transforme visele in realitate.

Acest lucru ma motiveaza si ma face sa imi folosesc toate resursele pentru a te sustine si pe tine in atingerea propriilor tale obiective.

Si pentru ca eu cred in aceste lucruri si eu la randul meu exersez zi de zi sa cred atat de mult in mine incat sa imi transform propriile vise in realitate. Nu a fost usor intotdeauna, insa acum stiu cum sa fac si ce sa fac astfel incat sa imi urmez obiectivele pana la capat si sa ajung acolo unde imi doresc.

Drumul catre succes si implinire este la fel de important ca si rezultatul iar modul in care te ridici si mergi mai departe conteaza.

Nu este intotdeauna usor iar rolul meu ca profesionist este sa te sprijin si sa iti fiu alaturi in schimbarea pe care ai decis sa o faci in viata ta.

In timp, am adaugat la competentele mele profesionale trainingul in diverse domenii ce tin de dezvoltarea personala, coachingul centrat pe obiective, etc

In activitatea mea folosesc in functie de situatie, diverse abordari (sistemica, cognitiv-comportamentala, experientiala, narativa, NLP, etc) astfel incat sa putem gasi cea mai eficienta solutie pentru situatia ta.

Relatia de cuplu, problemele aparute in familie, relatia cu copii, anxietatea, depresia, atacul de panica, disfunctiile sexuale, probleme de nutritie, blocaje personale, increderea in sine, dezvoltare personala, setare si atingere de obiective, etc sunt cateva din aspectele pe care le abordez in activitatea mea.

Te astept cu drag sa lucram impreuna in acele domenii din viata ta profesionala, personala, de cuplu sau de familie in care iti doresti sa faci schimbari.

Georgeta