Buna

Sunt Georgeta Iorga si ma bucur sa te intalnesc!

Probabil ca este mai usor sa-i lasi pe ceilalti sa vorbeasca despre tine, in acest caz despre mine, insa sa poti vorbi despre tine este o abilitate care coreleaza puternic cu increderea in sine-daca o faci cu onestitate.

Asa ca am decis sa imi dezvolt si sa imi asum increderea in mine insami precum si abilitatea de a vorbi despre mine, onest.

Am decis sa fiu o persoana fericita, care simte implinire interioara in locul unui gol interior. Am vrut sa imi gasesc linistea si sa imi ating obiectivele, sa fac ceea ce imi doresc.

Si am reusit!

Am facut trecerea de la o persoana  careia ii era teama sa spuna ce isi doreste, pentru ca nu credeam ca este posibil sa obtin ceea ce imi doresc, la persoana care sunt azi. Acum am curajul de a spune ceea ce gandesc si ceea ce doresc, am curajul sa spun ce simt si am curajul de a face primul pas pentru a iesi dintr-o situatie in care sunt blocata si nemultumita.

Acum pot sa spun ce doresc si sa obtin ceea ce vreau.

Sigur, nu a fost intotdeauna usor. Dar asta nu pentru ca trebuie sa fie neaparat greu! Mai degraba aveam niste credinte si deprinderi ineficiente, nu aveam rabdare si voiam sa se intample totul azi! Doream si sa fac totul singura, ca sa mi se recunoasca meritele si sa ma laude cei din jur . Aveam nevoie de recunoasterea lor! Pana am realizat ca asta costa! Si am decis sa nu mai platesc pretul. Era prea mare si nu merita.

Azi pot sa merg mai departe si sa fac ceea ce vreau sa fac, chiar daca cei din jur nu ma aproba sau imi spun ca nu se poate.

Am invatat ca nimeni nu poate schimba o situatie in locul meu pentru a-mi fi mie mai bine sau mai usor. Aceasta este munca fiecaruia dintre noi. Doar ca este mai usor sa o facem impreuna! Merge mai repede si este mai eficient.

Ceea ce urmaresc este sa te fac sa crezi atat de mult in tine insuti incat sa poti iesi din orice situatie care te blocheaza si apoi sa iti transformi visele in realitate.

Asta ma motiveaza pe  mine. Sa vad speranta oglindita in ochii tai si hotararea de a merge mai departe oricat de greu iti este. Sunt lunga tine in toate momentele in care ai nevoie de mine.

Ceea ce fac se numeste psihoterapie, dezvoltare personala, coaching, training….

In activitatea mea folosesc in functie de situatie, diverse abordari (sistemica, cognitiv-comportamentala, experientiala, narativa, NLP, etc) astfel incat sa putem gasi cea mai eficienta solutie pentru tine.

Relatia de cuplu, problemele aparute in familie, relatia cu copii, anxietatea, depresia, atacul de panica, disfunctiile sexuale, probleme de nutritie, blocaje personale, increderea in sine, dezvoltare personala, setare si atingere de obiective, etc sunt cateva din aspectele pe care le abordez in activitatea mea.

Te astept cu drag sa lucram impreuna in acele domenii din viata ta  in care iti doresti sa faci schimbari. Nu te voi judeca doar voi fi alaturi de tine.

Georgeta