Gestionez situatiile stresante: consum minim de energie si rezultate eficiente

In viata trecem prin multe schimbari si situatii stresante. Putini dintre noi stiu cum sa le faca fata cu succes sau cum sa-i ajutam pe cei aflati in astfel de situatii

  • daca treci printr-o schimbare in viata ta si simti ca nu faci fata sau faci fata cu greu situatiei
  • daca ai ganduri negative si temeri care te epuizeaza
  • daca simti tristete si nu mai ai chef sa faci nimic doar te simti obosit

Inseamna ca schimbarea sau situatia  prin care treci este una cu potential de stres mare si ai nevoie de sustinere pentru a invata cum sa  depasesti starea aceasta si sa iti poti continua viata. De multe ori nu ne dam seama cat de dificila poate fi o schimbare prin care trecem, fie ca este vorba de nasterea unui copil, sau schimbarea unui job, pierderea unei persoane dragi sau o boala, schimbarea locuintei sau mutarea in alt oras sau tara.

In astfel de situatii pare ca resursele noastre se epuizeaza rapid si ramanem fara energie si dorinta de a face ceva.

Daca asta este situatia prin care treci acum te pot sustine sa iti reincarci bateriile si sa iti reiei viata asa cum iti doresti.

Pentru oricare situatie dintre cele prezentate mai sus daca te hotarasti sa lucram impreuna ai garantate conditiile de confidentialitate conform legilor in vigoare.

Ia acum decizia de a avea viata implinita pe care o doresti si suna-ma la 078 777 2757. Sunt onorata sa te sprijin si sa iti fiu alaturi  daca ai decis sa iti transformi visele in realitate!