Mindfulness

Mindfulness este o stare de spirit. Ea presupune practicarea unor instrumente care te ajuta sa deprinzi un mod diferit de a fi, de a face lucrurile si de a te conecta cu cei din jurul tau.

In termeni de rezultate, vei trai o stare de impacare cu tine insuti si cu lumea din jurul tau. Acest lucru este posibil pentru ca tehnicile practicate creaza un spatiu de liniste interioara care sustine stabilirea prioritatilor si a obiectivelor personale, stimularea resurselor si a creativitatii si nu in ultimul rand sustine dezvoltarea increderii in tine insuti.

Pe langa meditatie si contemplare, practicarea compasiunii si a unei viziuni diferite fata de tine insuti si de lumea inconjuratoare sunt instrumentele care te ajuta sa te simti bine cu tine insuti si sa ai o viata implinita, daca asta este ceea ce iti doresti.

Fiecare abordare are provocarile ei si pentru mine provocarea mindfulness a fost sa imi incetinesc ritmul si sa ma opresc pana acolo unde in jurul meu si in mine nu a ramas decat liniste si un spatiu in care dintr-o data, au inceput sa ramana doar lucrurile cu adevarat importante pentru mine, astfel incat am stiut ce am de facut in continuare.

Te invit sa experimentezi alaturi de mine beneficiile acestei abordari pentru ca numai asa vei intelege cu adevarat cum poate contribui la realizarea obiectivelor tale.

Dupa practicarea unui program de 10 intalniri vei gandi diferit si vei fi diferit. Vei fi asa cum iti doresti tu sa fii!

Costul si durata unei intalniri este de 180 lei/50 min.