Procesul terapeutic

In momentul in care ne suni sau ne scrii stabilim de comun acord o prima intalnire. In cadrul acestei intalniri ne cunoastem si hotaram daca vom lucra impreuna. Vom incheia un contract care va stabili frecventa intalnirilor, costul, confidentialitatea, etc.

Inca de la prima intalnire vom stabili care sunt schimbarile pe care vrei sa le faci, apoi vom continua pas cu pas invatand si aplicand noi moduri de a gandi si de a face lucrurile. Intre intalniri vei exersa aceste lucruri pentru a atinge obiectivele stabilite.

 

Vei intelege cum anumite schimbari intr-un domeniu al vietii tale influenteaza alte domenii si cum poti gestiona situatiile stresante.

Vei plange, vei rade, te vei supara, vei regasi speranta si mai ales, vei face schimbari care te vor face sa te simti bine cu tine insuti si cu ceilalti.

In toate aceste transformari te insotim  si suntem alturi de tine cand iti va fi greu. Stim ce inseamna sa te deschizi atat de mult in fata cuiva si sa te simti vulnerabil. Este un privilegiu sa putem asculta si sprijini o persoana care doreste sa faca acest lucru pentru a avea o viata mai buna.

Pe parcurs, mergem in ce directie vrei tu si de asemenea ne putem opri oricand doresti.

La sfarsitul psihoterapiei ai resursele si instrumentele necesare pentru a face fata situatiilor stresante si emotiilor puternice, vei  sti cum sa comunici cu cei din jur pentru a te face inteles  si cum sa te mobilizezi pentru a-ti atinge obiectivele.

In ultima intalnire sarbatorim impreuna drumul parcurs si succesul atingerii obiectivelor.