Testimoniale

Andrei: „Nu ma asteptam ca psihoterapia de cuplu sa mearga! Am apelat la ea doar pentru ca nu mai stiam ce sa fac. Am fost surprins si nu imi vine sa cred ca intr-un timp relativ scurt am reusit sa rezolv tensiunile in relatia cu sotia mea. Am simtit ca pot sa am incredere in Georgeta (Iorga) si sunt recunoscator.”

Andreea: „…Sunt constienta ca schimbarea e dificila, dar vreau sa o fac, pentru ca pot!Iti multumesc mult pentru ghidarea ta din aceasta perioada, pentru intrebarile menite sa ma ajute in clarificarea problemelor mele si pentru ca m-ai inteles. Se spune ca in viata intalnim oamenii potriviti, la momentul oportun. Pentru mine, tu ai fost omul potrivit.
Atat intalnirile individuale, cat si workshopul la care am participat impreuna au fost hrana pentru sufletul meu”

Cristina „Buna dimineata! Mi-a placut foarte mult felul degajat si profesionist in acelasi timp cu care ai condus intalnirile noastre.Chiar daca nu am mai facut niciodata acest fel de exercitii, m-ai facut sa nu am nicio indoiala ca pot sa le fact. Pe mine m-au ajutat foarte mult. De fiecare data dupa ce plecam de la tine se schimba ceva in modul in care percepeam situatiile si in care gandeam sau ma pozitionam fata de un anumit subiect. Mi-ar fi placut sa am si un material scris cu exercitiile, ca sa-mi amintesc sa le fac si cum sa le fac. Multumesc mult de tot.

Ce cred participantii la workshopuri:

„ Am apreciat foarte mult dinamica grupului”
„Mi s-a parut un lucru complet si ma bucur ca am fost parte”’
„M-a surprins cum pot fi de ajutor exercitiile, ma asteptam la un curs teoretic”
„In plus, modalitatea in care au fost puse intrebarile m-a facut sa descopar multe lucruri si sa imi dau seama ce am de facut in continuare”

La Georgeta (Iorga) mi-au placut:

„Incurajarea si spiritul organizatoric”
„ Felul cum a ales intrebarile pentru fiecare cursant la momentul concluziei”
„Rabdarea, bunatatea si sinceritatea”
„Curajul cu care si-a expus trairile”
„Fermitatea si felul in care a aratat asertivitate”
„Caldura si maturitatea emotionala”
„ Implicarea si daruirea”
„Felul in care impartaseste cunostintele”

Unul dintre lucrurile cele mai frumoase pe care mi le-a spus un cursant: a fost fabulos felul in care trainerul a reusit sa scoata la iveala tot ceea ce este mai frumos in fiecare dintre noi. Poate daca m-as fi intalnit cu voi in alt context nu as fi vazut ceea ce am vazut acum la fiecare dintre voi.